♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Blogger Belia Blogger Cool

Blogger Belia Blogger Cool

eyka | 2:23 PM | 12Comments |
Nama blogger : Nama full SITI NURATIKA... Nama panggilan just EYKA...
Tagline blog : EXPERATION OF MY HEART...
Umur : 20/2 ni, genaplah 21 tahun... Hihhihiihihi...
Url blog : http://thisismylife-eyka.blogspot.com

Sebab kenapa blogger belia seperti anda adalah seorang blogger yang cool. :

Sebabnya adalah, sifat suka berkawan dalam diri tu memang dah sebati dalam diri... Yang penting orang tu bersifat IKHLAS, JUJUR, TIDAK TIKAM BELAKANG atau KAWAN MAKAN KAWAN... Saya seorang yang HAPPY, CARE, LOVE TO LAUGH, and MESRA ALAM... Hihihihhiihi... Bila ada masa lapang, saya akan BLOGWALKING dari satu blog ke satu blog sehingga mata saya ni mengantuk... Saya suka berkongsi cerita-cerita yang boleh beri kita iktibar supaya kita menjadi insan yang lebih baik... 


NOTA JARI : Jom join segmen ni sebelum tarikh tamatnya pada 8 Februari 2013 Jumaat Jam 3 Petang... Klik BANNER jika anda berminat untuk join segmen ni... BLOGGER BELIA BLOGGER COOL... Adakah saya ni COOL?? HAHAHAHAA!!

12 comments:

Mayang ABDUL RAZAK said...

eika akak nak join tapi akak ni belia lagi ke??? hahaha camne ni ika dah nak masuk 4 series dah 4 thn lagi... hahahahahhahah..

AyueJean AJ said...

Singgah dari segmen sama...
Done follow... =D...

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

mailey jayley said...

done follow u dear :) dr segmen yg sme :)

eyka said...

@Mayang ABDUL RAZAK Kalau tak boleh join kat segmen ni,akk boleh join masuk segmen lain tau.. :)

eyka said...

@AyueJean AJ Dah singgah dan dah lama follow blog AJ...

Ainim Suju said...

Salam perkenalan :)

Thanks sudi visit blog saya

eyka said...

@mailey jayley Thanx... :)

eyka said...

@Ainim Suju Salam perkenalan juga... :)

Mia Liana said...

salam....mia datang dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

Rusuk Kiri said...

salam eyka, anim dari segmen yang sama membalas terjahan pagi ni (^_^)

http://rusukiri.blogspot.com/2013/02/blogger-belia-blogger-cool.html

eyka said...

@Mia Liana Thanks Mia coz sudi jejak kat blog ni... :)

eyka said...

@Rusuk Kiri Thanks Anim... :)