♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: HANDPHONE yang sangat Menarik dan Canggih !!

HANDPHONE yang sangat Menarik dan Canggih !!

eyka | 4:12 PM | 10Comments |
GENERASI Y adalah generasi yang CELIK IT...
Memang tak dinafikanlah, sekarang budak-budak yang still bersekolah rendah, semua pakai handphone TOUCH SCREEN...
Kalau bagi handphone 3310, maybe mereka MOGOK...
Haaa, sebut pasal handphone kan, aku nak SHARE sikit dengan korang jenis-jenis handphone yang sangat unik, yang aku jumpa dekat GOOGLE...
Thanks MR.GOOGLE.... ^_^

Bagi lelaki yang suka SMOKE tu, kalau ada jual handphone ni kat MALAYSIA, korang mesti belikan?? Hihhiihihihii...

Haaaa, ni pulak handphone jenis apa ye?? Macam susah je pakai handphone jenis ni... Huhhuuhuu...

2in1... Nak call untuk minta bantuan AHLI GANGSTER yang lain pun boleh, nak terus tembak si MANGSA tu pun boleh... HAHAHAHA!! Bahaya sungguh phone ni..

Wwaaahh... Tak sangka sungguh aku, NOKIA ada buat phone jenis macam ni jugak yeee... Ingatkan NOKIA just cipta phone pistol tu je... Rupanya ada lagi unik... HAHAHA!!

Handphone ni memang sesuai sangatlah dengan zaman yang semakin moden ni... Maybe phone ni akan keluar pada tahun 2020.. INSYAALLAH....

Ni yang aku naik hairan ni.. Macam manalah nak taip mesej kalau screen tu terlalu kecil.. Aduyaaiii!!

Handphone ni, aku USHA dah lama tau.. Nak tau jugak kat manalah ada jual handphone jenis macam ni... Aku suka sebab phone ni TRANSPARENT... Nampak UNIK gitu... Hihhihiihihi..

Kalau anda seorang yang sukakan kelainan, bolehlah beli phone ni... Memang lain sangat-sangat... Nak buat sendiri pun maybe boleh kot... Pi kedai beli playwood,then  conteng je nombor kat atas tu.. HAHAAHAHAA!

Wwwooo, terpukau aku tengok handphone ni... Nak SEBIJI !! SMART wwwooo !!

Kalau pakai handphone ni, then jatuh, korang nyanyilah lagu 'PATAH SERIBU'.... Hhihihiii...

NOTA JARI : Hiihihihihihiii... Pelbagai jenis handphone ada kan... Best tak cuci-cuci mata kat blog aku ni? *Perasan kejap... HAHAHA!!

10 comments:

AyueJean AJ said...

Hahahahha...
Macam2 ada.....
Yang handphone patah seribu lah paling tragis sekali.. =P

Ainim Suju said...

haha..dah macam biskut rumpai je yg last tu...bukan patah seribu dah...terus hancus luluh..hehehe

eyka said...

@AyueJean AJ Tragis sangat,kalau mengamuk baling phone tu,confirm hancur berderai..Tak sempat kata apa2.. HAHAHAA!

eyka said...

@Ainim Suju Ambboiii.. Terus jadi BISKUT RUMPAI eekk.. Hiihhiihi.. Pun boleh... :D

Liza Razak said...

wahh..macam2 jenis ada kan

eyka said...

@Liza Razak Yup,tau tak apa.. :)

Roslan Putra said...

MACAM2 YE .... PELIK LAGI MEMELIKKKAN

Anonymous said...

Ko g low yat plaza bukit bintang ko tgk ada beberapa jenis hp berharga RM10 000 keatas, housing hp berkenaan disaluti emas 22 karat & juga berlian, teruja jgk tgk, tp mampu tgk je la, bos aq tauke lombong bijih pun pakai S3 je beb. . . .

eyka said...

@Roslan Putra Huhuhhuuhu... Sungguh pelik.. :D

eyka said...

@Anonymous Series ke Anonymous??Nanti sy pergilah ke sana..Mcm seronok jee..Excited nk tgok bila anonymous ckp mcm tu..Hiiihhiihi..