♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: PAKWE yang HAMPEH !! (LAWAK)

PAKWE yang HAMPEH !! (LAWAK)

eyka | 1:56 AM | 0Comments |
"assalamualaikum....
sayangku, walau kengkadang wajah ku poyos, itu tak bermaksud aku boring padamu, kalau wajahku masam bukan aku marah padamu, tapi sayangku... aku sebenarnya sangat chenta dan kaseh padamu....

Abg tau dikau resah kerana abg yang selamba katak... melompat longkang tadi..tanpa menunggu mu melintas titi.... bukan tak gentleman tapi abg cuma memeriksa kalau kalau ada bahaya di seberang sana. maafkan abg...tobat lain kali abg tak buat dah camtu.....

Takut?? apa yang nak di takut.. bukankah abg dah cakap.. cincin tu muat.... kan tadi dah test.... awat yang muka masam?? bukan abg salah parking keta sayang... tapi tak perasan ada pili bomba kat tepi tu... esok esok kita bayaq la saman tu ok.... tapi sayang guna duit sayang dulu la.... sebab abg nak beli graphic kaD baru.. RAM abg pun nak kena tambah.. lagi sekeping... hardisk abg pun dah nak lingkup...

Udah ler tu... jawab la telefon tu..jangan merajuk lama lama... eleeeehhh abg pinjam jaap..henset awak... nanti abg tukaq la balik.... awak ader handbag nak simpan henset besaq tu... Hehehehe henset awak 
kecik...buleh abg simpan dalam poket...

sumpahhhhhh... tadi abg dah booked tiket X-men dah.... abg ingat la kan... cashier tu lupa nak key in dalam komputer dia la.... alaaaaa..gambaq cina tadi pun best apaaaaaaa.... ni hau maaaa... wa pu cher tau.... haah..tengok tengok.. kan abg dah buleh cakap cina... takkan tak bangga kot???

sorry la... tadi kat kedai mamak tu... abg ingat nak test jer mee goreng awak... masa awak gi toilet, tak perasan pulak abih...sedaaaaaaappppp... kan abg dah ganti ngan meggi goreng abg?? tak best ker meggi tu???

apa apa pun... marah lahh selagi awak sanggup... kerana abg tahu, awak masih sayang...dan akan selamanya sayang kat abg.....

tadi mak sayang..... ader tipon abg... dia suruh abg bagi balik cermin mata sayang...... dia kata sayang takleh nak tolong dia menjahit dan masak sebab rabun.... heheheh berjaya jugak taktik kita supaya sayang tak yah buat kerja rumah..... tapi kan kiter lupa satu benda la..... songkok ayah awak kiter lupa beli... tapi abg dah balut songkok raya abg tahun lepas... elok elok... lawa lagi..tu.... save la duit kiter... maka cepat la kita kawin...

sampai sini dulu warkah abg untuk sayang...... duit setem tu ada posmen mintak tak tadi masa sayang ambik surat ni... sorry la... lupa nak beli setem....

terpecah gelas kaca,
abang mintak ampun...
sudah abis baca...
tolong la telefon...

nah bunga... abg curik kat depan rumah apek sebelah
rumah tadi.......
(jgn cakap kat org lain tau...)

sekian dari ku...

wassalam....

NOTA JARI : Disebabkan tak boleh nak tidur pagi-pagi buta ni, so, aku pun POST lah cerita lawak, bagi mata SEGAR sikit... HAHAHAA!! Pakwe yang suka MEREPEK & KEDEKUT sangat-sangat nyaaa... Janganlah dapat pakwe macam ni... Elakkan masuk dalam HOSPITAL BAHAGIA jeeee... Hihihihhiihii...

No comments: