♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Segmen: 300 bloggers

Segmen: 300 bloggers

eyka | 9:23 PM | 17Comments |


Hhhhooolllaaaaaaaaaaaa,, nak Teh 'o' atau nak MOCCA?
HAHAHHAA!! Mengarut sat malam -malam ni...
Untuk menceriakan malam yang sunyi dan sepi ni...
Dan pada malam ni juga, aku nak join segmen dari PALY...
Syarat-syarat nya amat mudah sekali...
Kalau malas sangat nak taip entri panjang-panjang just letak banner and post je...
Tapi, aku ni memang rajin menaip sikit... *Puji diri sendiri ! HAHA

NOTA JARI : Jom join... KLIK BANNER okay... Mana tau anda seorang blogger yang bertuah... Tarikh tamat pada 3 April 2013... Tepat pada masa 11:59 malam...

17 comments:

Paly said...

paly pn rajin nak mengomen.. thx sudi join ^_^

najiah shaharain said...

dtg dr segmen yg sama:) slm kenal

Wanie Zunidan said...

Assalamualaikum w.b.t . Salam perkenalan . Follow sini (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Nao Mei said...

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html


singgah menyapa

cik akak tinggalkan jejak dear :)

Anis Zainudin said...

anis singgah sini dr segmen same :)
done follow sini :)
jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

wahhh semoga berjaya ye.... ena doakan yg terbaik!

Iehah Farihah said...

dtg dari segment sama

http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Anis Farhana said...

Hai. singgah sini. dari segmen yang sama :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

AyuInsYiraH said...

salam..ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Che Siti Maryam said...

salam perkenalan...Dari segmen yang sama & follow sini...jom singgah blog yam..

http://csmaryam.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

Husna Hamizan said...

Salam Alaik :) Hai, saya geng segmen awak^^
Lets visit and follow me :)

http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-300-blogger.html

Zaharah Jamilah said...

assalamualaikum
singgah sini dr segmen yg sme
jmput singgah
http://pinkdiary91.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

gut luck

Jess Rose said...

Hai,salam perkenalan.
dari segmen yang sama.dah follow awak..meh lah follow sya balik..eheh ^_^
http://jesse-rose.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers_27.html

deno said...

salam.. deno datang dari segmen PALY .. jom ke blog deno? ^^

www.dayangdeno.blogspot.com

Khairul Zamri said...

Dari segmen yang sama :) Segmen: 300 Bloggers

Mimie Najib said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-300-bloggers.html

I follow ~

Penjejak Mimpi said...

salam ziarah dari teman baru.. :)