♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: SEGMEN: FARAH SYAMIMI MENCARI BLOGLIST

SEGMEN: FARAH SYAMIMI MENCARI BLOGLIST

eyka | 10:29 AM | 18Comments |


Pepagi ni aku tiba-tiba rasa nak join satu SEGMEN lah pulakk.. 
Maklumlah, kerja tengah tak banyak...
Kerja yang bos bagi semalam, aku dah siapkan semalam jugak... Hihhihiihi.. *bos kata aku ni "pantas dan efisyen.. AHAHAA!! Perasan!!"
So, BANNER KUNING kat atas itulah SEGMEN yang aku join... 
Nampak CUTE je banner tu kan...
Berkenan ke SIS ?? 
Kalau berkenan, apa lagi, JOIN lah !!

NOTA JARI : KLIK BANNER kalau awak, awak, awak dan awak juga nak join... Berilah SUPPORT kepada BLOGGER baru seperti adik Farah Syamimi ni.. Kalau kita tak support, siapa lagi yang nak support mereka... 

18 comments:

farah syamimi said...

thanks kak sudi join segmen saya, thanks jugak sbb sudi support saya :)

Iema Gurlz said...

hye
dtg dr segmen yg same ^^
http://iema90.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

nicosikura said...

hai awak yg owsem!!!
dari segmen yang sama.. =)

http://kurakuramenari.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

eyka said...

@farah syamimi Most welcome dik..Hope ramai yg join.. :)

eyka said...

@Iema Gurlz Okay,thanks..Insyaallah sy akn terjah blog awk juga..

eyka said...

@nicosikura Thanks awwaakkk... hhiihihi..

Setiasmile said...

okey.... nice blog...
singgah jap.. penat berjalan..
yohohohohoho....

http://setiasmile.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

ejulz said...

Singgah dari segmen yang sama.. :)

Jemput join k.. :) "Segmen : Ucapan Selamat Hari Lahir buat "Si Gule" pada 19 Mac"

Anne Rihann said...

joined n followed awk :)

http://rai-raihannah.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

Azuria Abdullah said...

hi..sy dr segmen yg sama..selamat berkenalan ^^


sy dah follow #733..follow me back yea.. :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

chintaliza said...

dr segmen yg sama. jom jalan2 blog saya pulak..

http://alizazril.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html

eyka said...

@Setiasmile Hihihhii..Rilex-rilex..Esok-esok boleh berjalan lagi..Hihihihi

eyka said...

@ejulz THANKS...

eyka said...

@Anne Rihann Thanks... ^_^

eyka said...

@Azuria Abdullah INSYAALLAH sy akn follow blog awk juga... THANKS..

eyka said...

@chintaliza Okay, thanks.. Insyaallah..

Anis Anisa said...

jenjalan sini. dr segmen yg sama :D

http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-farah-syamimi-mencari-bloglist.html