♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Segmen Jom Pilih Hadiah

Segmen Jom Pilih Hadiah

eyka | 4:35 PM | 3Comments |


Walaupun DEMAM melanda, aku GAGAH kan diri untuk join segmen daripada NABILA BIELA..
Macam mana aku tak GAGAH perkasa, korang cuba tengok senarai hadiah dalam segmen ni...

DRESS (3 ORANG)
PEPLUM (2 ORANG)
LIP TINT (2 ORANG)
TOPUP RM10 ( 7 ORANG)
TOPUP 5 ( 5 ORANG)
HANDPHONE CASES (10 ORANG)
KEYCHAIN (10 ORANG)
BODY SCRUB D HERB ( 3 ORANG)
NOVEL (2 ORANG)
BANNER IKLAN DI PINGJE.ORG (SORANG)
TUDUNG BAWAL (4 ORANG)
SHAWL (SORANG)
SHESEIDO BLACK MASK(4 0RANG)

Hey LADIES, takkan tak terpegun dengan hadiah-hadiah yang ditawarkan kot...
Korang just PILIH je mana-mana hadiah yang korang nak...
Mana tau rezeki, dapatlah apa yang korang nak tuuu....
So, aku sekarang ni tengah terpesona nak pilih hadiah...
Tapi, aku akan buat PILIHAN jugaaa...
Hadiah yang aku nak adalaaaaahhhhhhhhhhhh....
  1. PEPLUM
  2. SHAWL
NOTA JARI : Hangpa yang tak join tu tersangat-sangat-sangat lah PELIIKKK BIN HAIRAN !! Hhhiihihi... Apalagi, JOIN leerrrr... ^_^

3 comments:

eCha said...

singgah dari segmen sama....
jom join nie pulak..

http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

AyuInsYiraH said...

salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html