♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Dulu SAYS.COM kini 8SHARE.COM

Dulu SAYS.COM kini 8SHARE.COM

eyka | 7:37 PM | 0Comments |


Tengoklah tarikh yang Yuna from Says tu bagi kat aku...
15 April, sekarang ni dah 29 April... Ppppeerrgghh! Nampak sangat aku dah lama gila tak open Email aku yang ni dan juga dah lama gila aku tak open akaun SAYS.COM aku...
Macam mana lah duit dalam blog aku nak masuk... Hhhhaaiisshh!
Sampaikan Says bertukar ke 8Share pun aku baru tau sekarang...
Dan baru sekarang aku open 8Share tu check akaun aku... HAHAHA!
Apa nak jadilah dengan aku ni, mengabaikan Says pulak... 


Disebabkan aku dah abaikan Says tu terlalu lama, jadi, pada malam ini, saat ini dan ketika ini, aku nak PROMOT iklan yang says bagi kat aku...
Tolong KLIK yeeeee sahabat-sahabat yang ku kasihi sekalian...! *Jangan TIPU, tolong JUJUR...


NOTA JARI : Kalau korang dah KLIK aku punya LINK tu semua, bagitau aku yeee.. Nanti aku akan Klik link NUFFNANG ke CHURP-CHURP or whatever... I PROMISE !

No comments: