♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: EDIT HTML Dah berubah ??!

EDIT HTML Dah berubah ??!

eyka | 6:59 PM | 0Comments |
Semalam petang, mood ni tiba-tiba rasa nak ubah sikit blog ni...
Nak bertukar wajah lah kononnya...
Tapiiii, tak jadi.. HAMPEEHHH saaajjaa!!! HAAHAHA!
Nak godeh2 code, jadi pening seketika...
Sebabbbbbbbbbb, kat ruangan EDIT HTML tu dah bertukar wajah...
OMG !!!!!
Terkejut lihat perubahan tersebut, tapi, tak adalah rasa panic sangat... Hiihhiihiii...
Rilex saajjjaaa!! Jangan panik-panik dan jangan gelabah...
Cccceeeehhh !! INI SEMUA POYYOOOO !!
Rupaku bila terkejut..HAHAA!! 
Kengkonon aku ni nak try pakai SIMPLE template and ikut semua tutorial yang Lyssa Faizureen bagi..
Tapi, tak jadi nak mengEDIT, sebab EDIT HTML yang baru ni, dia boleh detect code yang EROR...
So, aku akan cari masa yang sesuai untuk edit-mengedit ni...
Just waaaaiiit and sssseeeee.... HAHAHAA!
Aku akan buat SURPRISE kat korang semua...
Tapi, bukan sekaranglah yeee...
Nanti-nanti lah... Aku nye jadual padat lorrhhhh.. Huhuhuhhuu.. :'(
Sampai tak sempat aku nak UPDATE blog ni...
Kesian dia.... :'(

No comments: