♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: ELLY MAZLEIN - SABARLAH HATI (LIRIK)

ELLY MAZLEIN - SABARLAH HATI (LIRIK)

eyka | 12:00 PM | 2Comments |

Saat Kau datang dalam hidupku
Ku sangka ini cinta terakhir
Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dengan gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis
Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku

Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu

Ternyata malam penuh bintang
Berakhir dengan mendung

Menari aku dalam gelisah
Lagi lagi lagi ku menangis

Meski hati sering dilukai
Takkan menyerah aku mencari cinta

Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang la jiwa iring langkahku
Ku yakin pasti ada yang terbaik untukmu

Sabarlah hati menahan perih
Terluka lagi dan lagi dalam kisahku
Tenang lah jiwa… uhh.. uhuu

Sabarlah wahai hati..
Jangan menangis..



NOTA JARI : Seedddihh sangat lagu ni.. Lagu ni sama macam apa yang aku alami.. Huhuhhuuhuhu... Dan ini juga lagu BLOG aku... So,, laayyyaaannn !! :'(

2 comments:

Farah Waheda Wahid said...

seriously akak nak kena dengar lagu ni... masuk ni dah dua orang post lirik yang sama...best ker lagu ni?

eyka said...

@Farah Waheda Wahid Best kak... Akak ce dengar lagu kat dlm blog ni..Hihhihiih..