♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Gambar yang Menarik !!

Gambar yang Menarik !!

eyka | 7:51 PM | 2Comments |
Sebenarnya hari ni tak tau nak POST apa...
Kalau tak POST ENTRY kang, orang datang jenguk blog ni, boringg jaaa...
Tak ada cerita baruuuu...
Jaddddiiii, untuk tak nak bagi hampa rasa kecewa, aku pun apa lagi...
Mintak bantuan dari MR.GOOGLE !!
MR.GOOGLE is my HERO.... HAHAA!! LOL!! *Annoying
Tanpa membuang masa, jom tengok apa yang aku dapat dari MR.GOOGLE...

Nampak macam REAALL! Tapi,adakah hanya ilusi semata-mata?? THINK, THINK, THINK!!

Aku fikir tu otak pakcik tu, bukan main besar lagi... Rupanya PUBLIC PHONE! HAHAHA!

JUST IMAGINE...

Air ni boleh pulak terikat macam tali... Hihihihihii... LOL!

Ni sangat-sangat menarik... Gambaran orang batu yang sedang mandi air terjun..

HAHAA! Ni anak siapalah main gelongsor kat sini... HAHA!

Kalau korang nampak ALIEN ni, agak-agak korang tegur tak? Atau korang cabut lariii?? Silap-silap, kita kena makan dengan dia pulak kang... HAHAHA!

Mari ramai-ramai TABIK SPRRIINNGGG dekat PAK ARAB ni... Hihihihii..

NOTA JARI : Itulah gambar-gambar yang aku dapat dari MR.GOOGLE... Thanks MR.GOOGLE... HAHHA!

2 comments:

Ainim Suju said...

gambar last paling best

D i n said...

creative :D

yg pak arab tu hahahaha legend