♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

Segmen : Blogger Pinkish and Purplish

eyka | 8:31 PM | 8Comments |



Aku memang minat gila dengan warna pink ni... 
Apa sahaja yang aku ada, sure warna pink...
Ccchhhoopp! Aku nak pertaruhkan gambar apa ye? 
Blog aku ni dah lah bertemakan PINK TURQUOISE, nak PRINTSCREEN macam lari daripada tema jeee... Hhhuuhuhuhu... :(
Tapi, tak apa, jangan risau, akan ku pertaruhkan jua satu gambar...
Yang bertemakan PINK COLOUR! 



NOTA JARI : Haaaaa, tadaaaa.. Itulah gambar yang aku nak pertaruhkan... Maaf kalau gambar tak berapa Clear.. Huhhuhuhuuh... :(

8 comments:

Sabrina SA said...

style nya >< good luck :D

Hafizah Alsa said...

hehehe. casing mobile tu. pink juga. sama macam kite.

Azwa Ghazali said...

salam pinky!

singgah dr segmen yg sama.. =)
jemput cuci mata, tp bukan pink la!

http://unguyangmerah.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama, done singgah/FOLLOW sini.. jom singgah n FOLLOW teman lak.. hee.. http://honeyoyeke.blogspot.com/2013/04/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

۩PinkyLady0403۩ said...

hai99..nice to meet u..

http://pinkylady687.blogspot.com/2013/05/segmen-blogger-pinkish-and-purplish.html

zafirah said...

d0ne follow sini :) hye pinkish thanx j0in..

snarai pserta dah update taw. j0m bw

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/update-senarai-peserta-blogger-pinkish.html

Halimaton Saadiah said...

good luck

zaf said...

awk tgk sini tuntut hadiah eh :)

http://zafirahzarrae.blogspot.com/2013/05/pemenang-segmen-blogger-pinkish-purplish.html