♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Segmen: Jom bergegar dalam blog!

Segmen: Jom bergegar dalam blog!

eyka | 11:28 AM | 6Comments |
Sebenarnya aku nak keluar ni...
HAHA! Tapi, sebelum aku keluar pergi hangout dengan family, aku nak join satu segmen dari BLOG PALY... ^_^
Hey korang, jom ler join....
Bagi mengeratkan lagi silaturrahim diantara kita dan juga para blogger-blogger yang terhangat di Malaysia...
HAHAHA! Ayat tak boleh bllllaaaaaaaaaaaa kan!
Okay lah, jangan lupa join okay...
My mom dah suruh siap cepat-cepat tu.... Hhihiihhiihihii...
Bbbyyyeeeee... Petang sikit aku update lagi blog ni okay....


NOTA JARI : Assalamualaikum.... ^^v

6 comments:

nurul ezzatie zulkarnain said...

Hye, datang dari segmen yang sama ;)

http://ezzatie-ezzatie.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

Mas Zull said...

assalamualaikum...mama dtg dr segmen yg sama...:)
http://maszull.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

Ct Noraishah said...

Salam, hai...
datang melawat tuan tanah :)

http://sna-aai.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

Nur Fahz said...

Assalamualaikum...hi dear singgah sini dari segmen "bergegarrr"..happy blogging :)

Mimie Najib said...

Assalamualaikum/salam sejahtera. Datang berkunjung dari segmen yang sama.. kalau sudi singgah la sini ya.. :)

http://april-in-love.blogspot.com/2013/04/segmen-jom-bergegar-dalam-blog.html

I follow ~ =)
Kalau nak follow di blog utama : hanyadihatiku.blogspot.com

michelle De hunny said...

rawwrr.. ada tak bunyi gegar mcm ni?
ehehe..
balas kunjungan disini :)