♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: BLACKOUT 505 !

BLACKOUT 505 !

eyka | 10:03 PM | 0Comments |
Setelah aku tengok Blog Fizgraphic.com dan aku tengok kat facebook, baru aku tau kenapa ada Blackout malam ni... Jom tengok blog Fizgraphic.com..
Balckout tu akan berlaku pada malam ni jam 8.30 malam di Stadium Kelana Jaya...
Yeeeaaaaahhhh! Aku punya Facebook pun turut ada BLACKOUT jugaaaa!!
Blog je aku tak blackout, sebab, aku tak pandai nak blackout kan blog ni...
Huhhuuhuhhuhuuu...


Bukan setakat Facebook aku je yang Blackout, facebook blogger-blogger lain pun maybe gelap gelita jugak kot... SEMAAANNNGGGAAATTT!
Hey, bukan setakat FACEBOOK je blackout, GOOGLE pun blackout jugggaaakkk!
Fffuuuhhh! Cayalahhhh! HEBATTTT!



No comments: