♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Hijabista Di Astro Ria

Hijabista Di Astro Ria

eyka | 8:17 PM | 2Comments |

Berikutan peredaran arus masa dalam zaman globalisasi yang sentiasa maju kehadapan terutamanya dalam bidang fesyen, wanita bertudung turut tidak terkecuali untuk tampil menawan dengan fesyen terkini namun masih mengekalkan ciri-ciri sopan dan berhikmah.
Astro Ria diberitakan akan membawakan sebuah program khusus ditujukan untuk para penggemar fesyen yang bertudung berjudul Hijabista yang akan bersiaran pada setiap hari Ahad, jam 7.00 malam bermula 12 Mei ini secara eksklusif menerusi saluran 104.
Program Hijabista ini merupakan sebuah program hiburan berinformasi yang mengetengahkan tentang fesyen, gaya hidup dan juga topik isu semasa berkaitan dengan wanita bertudung.
Program yang akan bersiaran sebanyak 13 episod ini akan dikemudikan oleh empat gadis jelita yang berbakat besar iaitu seorang pengacara yang dicungkil bakat menerusi program On Air terbitan Astro iaitu Syakirin Husnal; vokalis utama kumpulan muzik indie, Maddthelin iaitu Yasmin Matthews; blogger terkenal yang juga merupakan penulis lirik, Dayah Bakar dan juga Faatin Akib.


NOTA JARI : Don't forget to watch this program... Mulai 12 Mei 2013, Ahad jam 7.00 malam hanya di Astro Ria saluran 104... 

Credit To : Budiey

2 comments:

Ainim Suju said...

Harap takde la fashion atau style hijab yang mengarut dan boleh menyimpang dari tatacara pemakain hijab yang sebenar

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

lepas exam t nak katam apa yg ade kt tv tu... harharhar