♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: RINDU nak lukis VECTOR !!

RINDU nak lukis VECTOR !!

eyka | 6:23 PM | 3Comments |
Haaaaaiiiiiiiii, dah lama aku tak mencungkil bakat yang terpendam dalam diri ni...
Cccccceeehhhh! Ni kalau tak diasah ni, confirm akan hilang bakat tu...
HAHAA!! Kenyataan yang sungguh poyo dan aku tak sangka aku boleh keluarkan perkataan yang poyo itu.. HAHAHA!
Aku sebenarnya dah lama jugak tak buat Vector...
So, petang ni, aku try lah buat Vector...
Takut nanti kalau dah lama sangat tak buat Vector tu nanti, aku lupa pulak cara-cara nak buat Vector tu...


Gambar SELEPAS di Vector kan...


Gambar SEBELUM di Vector kan... 


Haaaaaa, tu lah gambar yang jadi mangsa Vector aku kali ni...
Hihihihihii.. Aku berani Vectorkan gambar aku sendiri je...
Kalau gambar orang lain tu, aku takut tak jadi, dah tak memasal di COP sebagai PEMUSNAH/PENGHANCUR gambar orang pulak... Huhuhuuhu.. :'(
Dah rosak status aku sebagai seorang Blogger yang tak berapa nak Masyhur ni... Ccccceeehhh! Hiihhihii..
Aku tak berapa pandai lah nak lukis HIDUNG dengan BULU MATA...
Macam mana nak lukis HIDUNG dan BULU MATA tu yeee??
Ada sesiapa tau tak ??
Tolong teach aku sikit... Aku janji aku akan FOCUS 1001% terhadap apa yang korang ajarkan tu... Hihihihihhiihii...

3 comments:

fiqah hamed said...

wah..lawalah dan smooth..jelousnya..hehe

SHAHIRAsulaiman said...

cantik nyee ^^

D i n said...

terer gak :D kemas je tgok