♥.- VESPA and ME -.♥ ♥.- VESPA and ME -.♥: Where are you Eyka??

Where are you Eyka??

eyka | 12:53 PM | 2Comments |


Hhhoollllaaaaaa... Salam Ceria... 
Salam 14 Ramadhan 1434Hijrah...
Fffffuuuhhh.. Dah lama jugak rasanya tak update blog ni... 
Last aku update pada 26/6, BACA SINI...
Dah naik berlumut dah blog ni...  Huuhhuuhuhu...
Nak kene cat baru ni, agak-agak warna apa ye?? Hiihihhihiihihi.. 
Jeeeennnggg.. Jjjeeeenngggg... Jjjjeeeennnggg! 
STOP IT!



Okay, aku nak mohon maaf sebab aku dah lama sangat tak update blog ni..
Maaf kepada warga blogger yang dah jadi follower aku paling setia...
Walaupun aku tak berupdate, tapi, masih lagi ada yang sudi TERJAH blog aku ni dan baca benda yang sama...
Ribuan TERIMA KASIH kepada anda, anda, anda dan anda juga...
Eeehh! Berapa banyak anda ni?? HAHAHAH!
Ni nak kene buat PENGHARGAAN ni kepada follower yang selalu berkunjung ke blog aku...
Kene bagi HADIAH special edition punya kat mereka...
Nanti aku cek lah, siapa yang paling setia tu... Hihihihihiihhii...

Gambar sebelum bulan Ramadhan... HARAP MAKLUM... Hihihihihii...

Pertengahan tahun ni aku agak sibuk sikit dengan urusan kerja...
Turun naik dari JB ke KL, KL ke JB... 
Alhamdulillah, iu semua rezeki... Thanks ALLAH...
Seriously, nak update blog pun tak sempat..
Kat HATI ni memang SEDETIK LEBIH nak update blog, tapi, tak berkesempatan untuk update..
Huhuuhhuhuhuu... Dapat rehat Sabtu Ahad pun, aku tak sempat nak meng-UPDATE...
Sebab, berbuka puasa dekat luar dengan family, Shopping barang-barang Raya...
Nak cat bilik pun tak cat lagi ni... Huhuhuhuhuhu...


NOTA JARI : Nanti aku akan fikirkan HADIAH apa yang perlu aku bagi dekat FOLLOWER yang setia tu... Sekarang ni tak sempat nak cek... Ni pun UPDATE sebab tengah rehat.. Hiihihhii.. Curi-curi masa sikit... Nanti aku ada masa lagi, aku akan UPDATE okay! Bbbyyyyeeee! THANKS TO ALL MY FOLLOWERS !!

2 comments:

Ct Noraishah said...

selamat kembali :>

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Take ur time dear.. selamat kembali btw... =)